|


Nisan 2005 TUS Sınavı – Uzun Döneme Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Görüşleri…

 

Merhaba,

 

Burada kursiyerlerimizin TUS HAZIRLIK MERKEZLERİMİZ ile ilgili görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

Periferde TUS konusunda bu kadar sistemize çalışan bir kurumun olabileceğini düşünmemiştim. Umduğumdan çok daha iyisi ile karşılaştım. Gerek ders gerekse kişisel sorunlarımızla yakından ilgilenip çözme gayreti içinde bulunan kurumunuza teşekkür ederim.

Dr. Yeşeren Nil KULEYN

 

Genel anlamda memnun kaldım. İlk defa bir TUS Hazırlık Merkezine geldim. Nasıl çalışmam gerektiğini ve doğru kaynakları seçmenin faydalı olduğunu gördüm. (İnşallah sınavı kazanırım.)

Dr. Cengizhan DOĞAN


TUS Çalışmama, programlı bir şekilde hazırlanmama çok katkısı oldu. Çalışma rotası belirlemek için gerçekten yaratıcı bir kılavuz.

Dr. Kevser İPEK


Kursa katılacaklara tavsiyem: Bir önceki dönemin ders notlarını almaları ve en az bir kere okumalarıdır. Gerçek verim o zaman ortaya çıkıyor…

Dr. Ertuğrul DEMİRCİ

 

Konuların gerekli yerleri uygulanarak anlatılıyor. Kısa zamanda gerekli bilgiler verilerek soru çıkabilecek her noktaya dikkat çekiliyor.

Dr. Murat DANACI

 

Gerçek bir aile gibi. TUS kaygısı olmayan pratisyen hekimlerinde bence gelip ders dinlemesi gerekiyor. Çoğu yeni gelişmeden burada haberimiz oldu ve hepside hastalarımıza yansıdı.

Dr. D.Didem BAYRAKTAR

 

TUS Hazırlık Merkezleri sadece sınav için değil medikal olarak ta çok etkili oldu. Bence sağlık bakanlığı bu kurumlarda eğitim görenlere sertifika gibi bir şey vermeli. Çünkü ben 7 yıl üstüne tekrar tıp eğitimini tamamladım. Mutlaka gelen ile gelmeyen arasında bir fark vardır.

Dr. Ahmet ŞEN

 

TUS konusunda uzman anlayışı ile tam bir hazırlık kursu niteliğinde. Derslerdeki ciddiyetin yanında ikili ilişkilerimde büyük bir sıcaklık buldum. İyiki geldim ve iyiki KIRILMA Dönemlerinde bırakmadım. Teşekkürler…

Dr. Mehmet EKİZ