|


Nisan 2005 TUS kampına katılan Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri…

 

Merhaba,

 

Burada Nisan 2005 dönemi yoğunlaştırılmış kursumuza katılan bazı kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

Henüz sınavı kazanıp kazanmayacağımı bilmiyorum ama artık TUS FOBİM yok. İllaki bu işi halledeceğime artık inanıyorum. Çünkü artık sınav stratejisi diye bir bilgim var. Eğer kazanamazsam (düşünmek bile istemiyorum) tekrar baştan başlamaktan ve daha bilinçli bir şekilde ilerlemekten korkmuyorum.

Dr. Gamze AYKAÇ


Kamp öncesinde sadece yetersiz olan birikimim ve hep sıfırın altında seyreden moralimi ancak böyle bir ortam düzeltebildi. Nisan 2005 TUS’unda kazanma ihtimalimi tam bilmiyorum belki ama elde ettiğim bu motivasyon ve gazla Eylül 2005 TUS’u benimdir.

Dr. Özgür KARAASLAN


Tüm konuların tekrar edilebileceğine inanmıyordum ama bu konuda yanıldım. Çok verim aldığıma inanıyorum. TUS öncesi geçirdiğim en verimli 16 gün yaşadım. Burada bulunduğum zaman içerisinde her zaman motivasyonum en üst düzeyde oldu.

Dr. Umut HAKLIGİL


TUS’u gerektiğinde çok fazla ciddiye alıp onun zayıf noktalarını (küçük tripleri) gösteren; gerektiğinde aslında TUS’un ne kadar basit bir sınav olduğunu temel mekanizmalarını bana anlatarak gösteren , kampın insanlarda yepyeni bir bakış açısı oluşturacağına inanıyorum. 16 günde yapılabilecek en güzel tekrar, motivasyon ve özgüven oluşturduğunuz için sonsuz teşekkürler.

Dr. Seher SATAR


Kampa dershaneye katılmadan geldim. Notlar bana biraz yabancı geldi. Daha doğrusu diğer arkadaşlarım dershane öğrencisi olduğundan onlar daha iyi kavrıyorlardı anlatılanları. Bu beni biraz negatif etkiledi. Ancak en az iki tekrarla bu kampa gelinirse çok güzel faydalanılabilir. Tavsiyem çalışmadan kampa gelmek doğru değil.

Dr. Zuhal ÖZER ŞİMŞEK


Her şeyden kendimden bile uzakken en yakınımda siz vardınız ve beni hiç üzmediniz. Moralimi her zaman yüksek tuttunuz. Her şey için teşekkürler.

Dr. İlknur YORGUN ÖZDEMİR


Kaosun maksimum olduğu son 16 günde sığınabileceğimiz en güvenli liman oldu.

Dr. Mehmet Erkan KAPLAMA

Kampa gelmeseydim çalışamayacağımı biliyordum. Güzel bir motivasyon ortamı, kendimi çok özel ve önemli hissettim.

Dr. E.Sevcan ŞENOL

Eğer ben son 15 gün stres oluyorum, tam çalışamıyorum diyorsanız mutlaka katılın. Çünkü ortamda stresden çok garip bir coşku ve heyecan var.

Dr. Gül AĞIRALİ

Kamptan bir gün önce geldiğimde geceleri uyuyamıyor, yaşamımı idare ettirmek için yemem gerekenler dışında bir iki lokma bir şey yiyemiyordum. Başlangıçta yine aynı devam etti ama birkaç gün sonra ders çalışmaktan uyuyamıyordum ama en azından iştahım tekrar gelmişti. Onunla birlikte kendime güvenim ve başaracağıma inancım arttı. Her şey için teşekkürler.

Dr. Melis SAYGILI