|


 

 

DOKTORLARDAN BAŞARI HİKAYELERİ

 

Bu sayfalarda size yardımcı olacak, sizi yönlendirecek ve size enerji verecek kimi gerçek hikayeler bulacaksınız.


 

5 AYLIK KIZI OLAN VE YOZGAT’TAN GELİP GİDEN BİR DOKTOR…

 

Tıp Fakültesinden mezun olalı 5 yıl olmuştu. Mutlu bir evliliğim ve bir kızım vardı. Peki yeterli miydi? Her pratisyen doktor gibi ben de uzman hekim olmak istiyordum. Ama TUS’u kazanmak öyle kolay değildi. İyi bir zamanlama, profesyonel bir destek lazımdı. Bu sınava Bu sınavda Göğüs Hastalıklarını kazanan sevgili arkadaşım Dr. Burçak COŞKUN’ un tavsiyesi ile TUSDATA’ ya kayıt yaptırmaya karar verdim.

 

Her hafta sonu Yozgat’tan Kayseri’ ye gelerek kızımı babaannesine bırakıp Ankara’ya gidiyordum. Eşim ve benim için yorucu ve zordu. Ailem ve kızımla ilgilenemememin duygusal çöküntüsü içerisindeydim. Fakat TUSDATA’ da aynı sıkıntıları çeken doktor arkadaşlar ve kaliteli hocaların sayesinde kendimi güçlü hissediyorum. Sınavlara hazırlanmaya uzun zamandan beri ara vermeme rağmen ciddi manada hazırlandığım ilk TUS’um bu idi ve kazandım.

 

Bu başarıda en büyük pay TUS tekniklerini iyi bilen TUS Hazırlık Merkezi hocalarına, bu mükemmel organizasyonu yapan Uz. Dr. Sami SELÇUKBİRİCİK’ e ve bu merkezde çalışan tüm personele aittir.

 

 

Dr. Fazilet Merve AKDOĞAN
Kazandığı Yer: Kocaeli – Anestezi