|


Nisan 2013 Döneminde İstanbul TUS Kampı’na Katılan
Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri…

 

Merhaba,

 

Burada Nisan 2013 dönemi TUS Kampımıza katılan kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

“Kamp süresince hem eksiklerimizi tamamladık hem de çok eğlendik 🙂 Burada çok güzel arkadaşlıklar da kurduk. Bütün ekip bizim motivasyonumuz için elinden geleni yaptı her birimizle tek tek ilgilendiler. İlk gün yapılan hazırlığı ve organizasyonu görünce “profesyonellik böyle bir şey demek ki dedim içimden. Herkese çok teşekkürler…”

Dr. Gözde ERKUL

“Son tekrar için, en uygun program yapılmış. Ekip mükemmel, ortam mükemmel ..Elinize sağlık Tusdata…”

Dr. Yelda ÇETİN MERT

“Kesinlikle Tus’a hazırlanan herkesin katılması gerekiyor. Evde kendi kendine kitaplarla çalışmak için boşuna çabalamasınlar. Kitaplar kısıtlı ve önemli olanların tespit edilmesi çok zor. Ayrıca hocalar bütün Textbook’ları tarayıp yeni bilgiler aktardıkları ve Tus’ta çıkması muhtemel soruları söyledikleri için çok yararlı. Evde olsam bütün gün aralıksız ders çalışamazdım. Özellikle son dönemde… Bu yüzden kampa gelenler her zaman bir adım önde…”

Dr. Ece UYSAL

“Sınava hazırlıkta son bir ayı en faydalı şekilde değerlendirmemi sağladı. Stres yapmadım ve motivasyonum düşmedi. Kendi başıma yapabileceğimden çok daha fazlasını yapmamı sağladı.”

Dr. Neşe YELDİR

“Acaba konular çok hızlı geçilir tekrar etmekte zorlanırıyım düşüncesiydi, ama bence kamp çok güzel ve geniş bir tekrar olanağı sağladı. Buranın atmosferi ve motivasyonu ve herkesle aynı amaç için çaba göstermek beni daha çok mutlu ve motive etti. Çok mutluyum. Herkese çok teşekkürler.”

Dr. Elif YÜCEL

“Ben bugüne kadar kazansın kazanmasın Tusdata Tus Kampı’na gelip de pişman olan kişi görmedim.”

Dr. Betül SİNOĞLU

“Son dönemi verimli geçirmek ve stres faktörünü en aza indirmek için gelinmesi gereken bir yer. İyi eğitmenler mükemmel bir ekip…Her şeyi bizler için düşünüp, hazırlayan Tusdata’ya teşekkürler.”

Dr. Alper UZUNOĞLU

“Motive edici tempolu toparlayıcı bir ay geçirmek için hiç düşünmeden gelmelerini öneririm.”

Dr. Cansu BAŞARAN

“Son 20 günü başka hiçbir şekilde bu kadar iyi değerlendiremezdim. Gerek motivasyon videoları gerek danışmanlık hizmeti ile sınav öncesi stresimi makul ölçüde azalttı.

Dr. Seda YILDIRIM

“Evde olsaydım bu kadar sistemli ve motive edici çalışamazdım. Sınava en azından içim rahat gireceğim. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.”

Dr. Dilara YILMAZ