|


Nisan 2014 Döneminde Kocatepe TUS Kampı’na Katılan
Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri…

Merhaba, Burada Nisan 2014 Dönemi TUS Kampımıza katılan kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

“Son günlere doğru artmakta olan stres faktörü nedeniyle ders çalışma verimliliği olumsuz etkilenir. Kamp ise en verimli şekilde son günlerin geçmesine aracı olmuştur. Ev de kamp ortamından daha fazla verim aldığımı sanmıyorum. O yüzden kampa gelmek TUS konusunda verdiğim en iyi karardı.”

Dr. Mevlüt Tuğrul DURMAZ

“Herkese Tus kampını öneririm. Motivasyonumuz ve güvenimiz çok artıyor.”

Dr. Elfin GÜNCE

“Son günlerde gerçekten kendim çalışamamıştım. Kamptan 2 hafta öncesi de çok stresliydim. Ama buraya gelerek hiç fark etmeden ve stres yapmadan son günlerimi değerlendirdim. Son 23 gün yapabileceğim en iyi çalışmayı yaptığıma inanıyorum.”

Dr. Nilüfer AVUNÇ

“İyi ki gelmişim. Ben hiç dershaneye gitmemiştim. Kampa gelince gitmediğime pişman oldum. Çok profesyonel bir program hazırlanmış. Tüm TUSDATA ailesini tebrik ederim.”

Dr. Zekiye Gözde KARA

“Son ayı burada geçirmek öncelikle psikolojik açıdan daha rahat hissetmeyi sağlıyor. Gözden kaçan şeylerin farkına varabiliyorsunuz. Bir çok kişi ile aynı streslerimizin olduğunu, yalnız olmadığımızı görmüş oluyoruz.”

Dr. Ali ÇINAR

“Bu kadar zor bir süreç ancak bu kadar az stresli ve verimli geçebilir.”

Dr. Öznur Kübra GENCER

“Tahmin ettiğimden daha güzel ve verimli geçti. Sınava iyi motive oldum.”

Dr. Ela ERDEM

“Profesyonel olarak hazırlanmış faydalı bir kamp oldu. İnsanüstü şartlarda dayanma gücümüzü sonuna kadar kullanırken motivasyonumuzun düşmemesini sağladı. Emeği geçen herkese teşekkürler.”

Dr. Süheyla EKİCİ

“Son tekrar için kesinlikle gerekli olduğunu düşünüyorum. Sınava 1 ay kala yapılabilecek en iyi şeyin kampa gelmek olduğunu düşünüyorum.”

Dr. Kemal DEMİRTAŞ

Kendi başıma son 23 günümü daha iyi ve verimli geçiremezdim.”

Dr. Feyza Nur TOPÇU

“Sınav öncesi dönemi iyi değerlendirmek açısından kritik öneme sahip. Bilgilerin güncellenmesi ve literatüre yeni giren bilgilerin edinilmesi yönünden faydalı. Hocalar güzel, ortam güzel sınav stresi aklınıza bile gelmiyor.”

Dr. Esra ÇETİN

“Genel olarak kampın faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu son 23 gün daha iyi değerlendirilemezdi. Emeği geçen herkese teşekkürler. Tekrar görüşmemize gerek kalmaması dileğiyle 🙂 ”

Dr. Havva ŞİMŞEK

“Son 23 günü kamp dışında evde geçirmiş olsaydım bu kadar etkili olmazdı. Kendi başıma tüm derslerin üzerinden geçmem mümkün değildi. Burada hem çıkmış sorular hem de çıkabilecek sorularla birlikte konuların önemli yerleri anlatılıyor. Herkese tavsiye ederim. Çünkü son zamanlar da stres yapmaya vakit bile kalmıyor kamptayken. Herkese teşekkürler. Umarım bu kamp benim için ilk ve son olur.”

Dr. Gözde KALBARAN