|


Eylül 2009 İstanbul TUS Kampına Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri…

 

Merhaba,

 

Burada Eylül 2009 dönemi yoğunlaştırılmış kursumuza katılan bazı kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

“Son 20 gün boyumca günde 12 saat düzenli ders çalışmayı başarabiliyorsanız ne ala yoksa kendimizi Tusdata’ya emanet edin. Sadece söylenenleri yapın. Kendinizi daha güvenli ve daha hazır hissedeceksiniz.

U. Can LEBLEBİCİ”

“Sınava yakın stresimizin en yoğun olduğu bu süreyi kendim daha iyi değerlendiremezdim. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Ayriyeten arkadaşlara tavsiye ederim. Zira burada strese girmek için zaman bulmadım.

Meryem YILMAZ”

“Tam 15 sene sonra çocuklarımı büyütüp hayatımı belli bir düzene soktuktan sonra Tusa girmeye karar verdim. Şu anda bu kampa gelerek bu yolda en doğru işi yaptığımı anladım. İnsanların gözünde çok büyüttüğü Tusun aslında belli bir disiplinle kazanabileceğini anladım. Bunu bana hissettirebildiğiniz için teşekkürler. Bundan sonrası benim işim umarım herkes gibi ben de kazanabilirim.

Gamze DEMİRTAŞ”

“Çok güzel bir ortam çok hızlı ve hareketli bir 20 gün hocalar konuları kafanıza kazıyorlar adeta gerisi ise size kalmış.

Yusuf ARUSER

“Tus adına yaptığım en akıllıca şeydi sanırım buraya gelmek. Evde stres içinde çalışamayacağımı biliyordum. Tüm konuları tekrar etme imkanını sağladığı için kamptan çok memnun kaldım. Kazanamayabilirim bilmiyorum ama gönlüm rahat eksiklerimi gördüm ve hatalarımı tekrarlamamı engelledi teşekkürler.

Sümeyra OKUR”

“Gerçekten son 3 hafta sınava çalışırken önemli bir dönem çoğu kişi son dönemde nasıl verimli çalışabilirim diye düşünmektedir. Ama Tusdata üzerine düşeni fazlası ile yapıp bu dönemi en iyi şekilde geçirmemizi sağladı teşekkürler.

Ufuk ÖZKAYA”

“Adım adım sınava yaklaşırken kampa katıldığım için son günlerim düzenli ve olması gereken ( ne az ne çok ) düzeyde bir stresle geçti. Yetişip yetişemeyeceğim konusunda bir kaygı duymadım. Çünkü Tusdata benim için bunu da halletmişti. Umarım sınav sonrası hem kendi çalışmam hem de Tusdatanın karşılığını alabilirim.

Gülhan ÖZ”

“Son 3 haftayı en iyi şekilde değerlendirmek için geldim ve pişman olmadım. Yorucu oluyor ama stres olmaya bile yükselttikleri için kendinize güveniniz de artıyor.

Esra ULUKAYA”

“Kendim %100 hazır hissetmiyorum (zaten hiçbir zaman bu mümkün değil.) Bir şeyden %100 eminim kampa gelmemiş olsaydım %100 kazanamayacaktım.

M. Tolga AYAN”

“Kesinlikle son tekrar için çok önemli bir fırsat son 1 ay strese girmeden yoğun ama zevkli bir program.

Zafer Yasin KONYA”

“Tus kampı tusçulara tanrının bir lütfu.

Gülçin ŞAHİNGÖZ.”