|


Mayıs 2011 Döneminde İstanbul TUS Kampı’na Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri…

 

 

Merhaba,

 

Burada Mayıs 2011 dönemi yoğunlaştırılmış kursumuza katılan bazı kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz

.

 

Kampın çok faydalı geçtiğini düşünüyorum. Evde bu kadar konsantre olmuş bir şekilde çalışamazdım. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

Dr. Kadir TÜKENMEZ

 

Kesinlikle kendi başıma bu kadarını yapamazdım. İyi ki gelmişim hızlı tekrar ve motivasyon için mükemmel. İnşallah sonu da iyi olur teşekkürler Tusdata.

Dr. Pınar ÇELİK

 

20 günde ne mi yapılır? Tus kampından bir tek fazla bir şey yapılamaz diye düşünüyorum. Yani “SON VURUŞ! ”

Dr. Cüneyt GÜVEN

 

Kampa gelmekle doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Eğlenceli, eğitici ve stresten uzak bir 20 gün geçirdim. Emeği olan herkese sonsuz teşekkürler.

Dr. Fatih ALKAN

 

Şahsım adına çok faydasını gördüm. Tek başıma 6 ayda toparlayamayıp havada kaldı dediğim tüm bilgiler yerine oturdu. Tek kelimeyle Tus’a girecek birisinin kesinlikle bir kez bile olsa gelmesi gerektiğini düşünüyorum.

Dr. Dicle İNAN

 

Tusdata Ailesine çok teşekkür ederim bu kadar faydalı olacağını tahmin bile edemezdim. İnşallah emeklerimin karşılığını sınavda da alabilirim.

Dr. Sevda ÇİÇEK

 

Benim gibi vakit problemi yaşayan ve yetiştirmeyeceğim korkusu olan arkadaşlar için sınava yakın yapılabilecek en iyi şey olduğunu düşünüyorum.

Dr. Ali ÇEVİK

 

Kampın son gününe kadar geçirmiş olduğum verimli saatler için bütün emeği geçenlere teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Dr. Özgür KAYA

 

Tus çalışma sürecinde geçirdiğim en rahat zaman dilimiydi.

Dr. Eda ÇİZMECİ