|


Eylül 2011 Döneminde Ankara TUS Kampı’na Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri…
 

 

Merhaba,
 

Burada Eylül 2011 dönemi yoğunlaştırılmış kursumuza katılan bazı kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.
 

 

“Herkese tavsiye ederim. İyi ki gelmişim. Her şeyden önce stres kalmıyor. Motive oluyorsun. Yükselteceğin netlerde eşantiyon yanında cabası…”

Dr. İlknur TOPAL

 

“Tus’a 1 ay gibi kısa bir süre kaldığında çoğu doktorun heyecandan ve stresten ders çalışamadığı düşünülürse Tus Kampının ne kadar doğru bir tercih olduğu anlaşılabilir. Yıllardır bu kampları organize eden TUSDATA’nın kampına katıldığımda hem 21 gün de bütün dersleri tekrar dinledim hem de stresten uzak eğlenceli bir hazırlık süreci geçirdim.”

Dr. Çiğdem İLERİ

 

“Kamp motivasyonumun en iyi sağlandığı yer. Evde tek başıma asla böyle çalışamazdım. Strese girmekten başka bir şey yapamazdım. Burada strese zaman kalmadı umarım işe yaramıştır.”

Dr. Fulya KÖSE

 

“Stres kontrolü açısından tamamen katılınması gerekiyor. Son 1 ay ne yapsam diye düşünen herkes katılmalı…”

Dr. Özen TEKİN

 

“Öğrenmenin mutluluğa dönüştüğü mekan.”

Dr. Seher CİVCİK

 

“Son 20 gün için bundan daha iyisi olamazdı. Sıkıldığım ve bunaldığım her anda etrafıma bakmam benimle aynı duygularda olan 700 kişiyi görmem en büyük motivasyondu. Evet, yorucuydu ama keyifliydi.”

Dr. Hakan ARIK

 

“Ekip çok profesyonel sınavın geldiğini hissettirmediler bile. Son 23 gün için en iyi seçenek.”

Dr. Elif GÖNEN

 

“700 kişilik ve 23 günlük bir program ancak bu kadar düzenli olabilirdi. Teşekkürler…”

Dr. Mehmet DENİZ

 

“Eksik konularım olmasına rağmen hızlı tekrarla tamamlayıp verim aldığım güzel bir programdı. Son günlerin psikolojik yönetimi de zor fakat burada günler nasıl geçti anlamadım bile… Kaygıya vakit kalmadı yani… Umarım sınavda böyle iyi, verimli ve su gibi akıp gider.” 

Dr. Pervin ÖZTÜRK

 

“Sınav öncesi bu kadar rahat geçirmeme ve kendime güvenmeme vesile olduğunuz için teşekkürler. Umarım sınav sonucuyla bu memnuniyetim sonsuzlaşır.”

Dr. Ayşegül TAŞKIRAN ÇATAK