|


ONLİNE EĞİTİM

TUSDATA kalitesini, şimdi de online olarak hizmetinize sunuyoruz. Ekim 2020 TUS’a hazırlanan hekimlerimiz için Online Eğitim paketimiz hizmete sunulmuştur. Bu eğitim paketi, yeni kayıt olacak meslektaşlarımıza yöneliktir. Mevcut kursiyerlerimize zaten ÜCRETSİZ olarak sunulmaktadır.

TAM TUS PAKETİ

1. Temel Bilimler Konu Anlatımı
2. Klinik Bilimler Konu Anlatımı
3. Branş Branş Soru Çözüm Videoları (Detaylar aşağıdadır.)
4. Vaka Kampı (5 Branşta 5 Gün),
5. Deneme Sınavları Çözüm Videoları (Detaylar aşağıdadır.)
6. Son 10 TUS Sorularının Çözüm Videoları (Detaylar aşağıdadır.)

Tanıtım Demo Videomuzu Görmek için Tıklayınız.
 

Bazı Detaylar:

• Ders çekimleri doğal sınıf ortamında yapılmamıştır. Olası sosyal ya da yasal risklere karşı, doğal derslerde kullanılan bazı (espri, benzetme, vakalaştırma gibi) öğretme yöntemleri de kullanılamamıştır. Kullanıcı, bunu önceden bilir ve kabul eder.

• Her branştan her fasikül için birer eğitmenimiz belirlendi. Özel ders çekimleri yapıldı ve sisteme yüklendi. Notlar üstünden kolayca takip edebileceğiniz, hocamızın anlatımıyla beraber işaretleyip, çizebileceğiz teknik bir yöntem kullanıldı.

• Şampiyonların Ders Notları, kayıt işlemi tamamlandıktan sonra adresinize kargolanacaktır. Ekstra materyaller ise (Soru çözümleri, Vaka kampı, Entegre Dersler), basılı olarak gönderilmeyecek, PDF formatında sistemden indirilebilecektir.

• Tüm dersler online eğitime özeldir ve bu paket kapsamında canlı ders yapılmayacaktır.

• Paketin tümü 12 Nisan – 20 Nisan 2020 tarihleri arasında, sırayla sisteme yüklenecektir. Dilediğiniz zaman, dilediğiniz branş ya da bölümleri, dilediğiniz kadar seyredebileceksiniz. Tüm videolar, sınav tarihine kadar 7/24 sürekli açık olacaktır.

• Videoları hızlandırarak izleme imkanı olacaktır.

• Online Eğitim Sistemi; sadece, Windows tabanlı cihazlarda kullanılabilecektir. Mac bilgisayarı içine Boot Camp desteğinden faydalanarak Windows işletim sistemi kurarak tusdata online eğitimden faydalanabilirsiniz.

• Online Eğitim Sisteminin kullanılabilmesi için E-DEVLET üzerinden oluşturacağınız Yerleşim Yeri (İkametgah) belgesini, Nüfus Kayıt örneğini, öğrenci ise öğrenci belgesi, mezun ise diplomasını PDF olarak sekmelere ekleyip kaydının tamamlanması gerekmektedir. Bu belgeler kaydın gerçek kişi tarafından yapıldığını doğrulamak için kontrol amacıyla istenmekte, kontrol edildikten ve kaydınız onaylandıktan sonra kayıt dosyanızda güvenli bir şekilde saklanacaktır. Giriş için tarafınıza link gönderilecektir.

EĞİTİM İÇERİĞİ

Ders anlatımları: Derslerin tümü özel bir programda çekilmiş olup, tümü sistemde mevcuttur. Ekim 2020 sınavına kadar dilediğiniz dersi dilediğiniz zaman dilediğiniz kadar seyredebilirsiniz. Olası internet ve bağlantı sorunları sebebi ile dersler canlı değil videolu olacak şekilde planlanmıştır.

Vaka Kampı: Videoları takip için gerekli materyaller sistemden PDF olarak indirilebilecektir.

• Entegre Dersler (PDF notu yanında ve indirilebilir şekilde)

  - Hücre
  - Enfeksiyon hastalıkları
  - Temel Endokrinoloji
  - Temel Hematoloji

Branş branş açıklamalı toplu soru çözüm eğitim videoları: (PDF notu yanında ve indirilebilir şekilde binlerce soru, yüzlerce saat soru çözümü imkanı).

Branş branş açıklamalı deneme çözüm eğitim videoları

Orijinal Açıklamalı TUS Soruları Çözüm Videoları: (Son on TUS sınavının açıklamalı videoları)

  - 2020 Şubat
  - 2019 Şubat – Eylül
  - 2018 Şubat – Ağustos
  - 2017 Nisan – Ağustos
  - 2016 Nisan – Ağustos
  - 2015 Nisan – Eylül

EĞİTİM PAKETİ VE FİYAT POLİTİKASI

Tüm eğitim paketinin ücreti 15.000,00 TL’dir.

Online Eğitim Paketleri Hakkında Detaylı Bilgi İçin; Gsm: 0507 483 88 39 iletişim

ONLİNE EĞİTİM KULLANIM DETAYLARI

1. Bu eğitimlerden faydalanmak için uygun bir internet bağlantınızın olması gerekmektedir. İnternet erişimindeki kaynaklanacak muhtelif sorunlardan kurum sorumlu değildir. Online Eğitim Sistemi;
sadece, Windows tabanlı cihazlarda kullanılabilecektir. Gerekli güvenlik şartları sağlanamadığı için cep telefonu ve tablet cihazlarda kullanılamayacaktır.

Mac bilgisayarı içine Boot Camp desteğinden faydalanarak Windows işletim sistemi kurarak tusdata online eğitimden faydalanabilirsiniz. Bu kurulumu nasıl yapacağınızı görmek için tıklayınız.

2. Sizin haklarınızı korumak, kötü niyetli kişiler tarafından suiistimal edilmesini engellemek için eğitimler, sizin belirlediğiniz sabit tek bir bilgisayar üzerinden ve sadece Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde seyredilebilecektir. Bu bilgisayarı kendi isteğiniz ile değiştiremeyeceğinizi şimdiden hatırlatmak isteriz.

Bilgisayar değişikliği yapmak zorunda kaldığınızda 0507 483 88 39 numaralı telefon ile iletişime geçmek suretiyle yeni bilgisayarınızın akreditasyonu yapılacaktır.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI İLE KULLANIM VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

İzlemekte olduğunuz bu videonun tüm telif hakları 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca Tus-Data A.Ş.’ye ait olup her hangi bir şekilde işlenmesi, çoğaltılması, yayılması, 3. şahıslara iletilmesi yasaktır. Söz konusu video kişiye özel bir şekilde meydana getirilmiş olup video süresince görünen ve görünmeyen alanlarda izleyen kişinin TC kimlik numarası mevcuttur. Başkalarına aktarılması halinde videoyu kimin verdiği açıkça anlaşılacak ve gerekli yasal takibat yapılacaktır.

Videonun hukuka aykırı bir şekilde işlenmesi, çoğaltılması, yayılması, 3. şahıslara iletilmesi durumunda Tus-Data A.Ş. her türlü cezai ve hukuki yollara başvurma hakkına sahiptir.

Videoyu bu şartlar altında izleyen kişi, kişisel verilerinin işlenmesini, hukuka aykırı bir durum söz konusu olması durumunda verilerinin yasal mercilerle paylaşılmasını, her türlü hukuki yaptırımı bilmekte ve kabul etmektedir.

Sıkça Sorulan Sorular için Tıklayınız