|


Nisan 2004 TUS kampına katılan Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri

 

 

Merhaba,

 

Burada Nisan 2004 dönemi yoğunlaştırılmış kursumuza katılan bazı kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

 

TUS’ a gerçekten bilenlerle hazırlanın. Burada gördüm ki, onlar gerçekten bu işi biliyor. Kazanmaya inanmak için herkese tavsiye ederim.

Dr. Korhan KILIÇ


15 Günde “herşey tekrar edilemez” diye düşünenlere bir çift lafım var “TEKRAR EDİLİR”. Ama zor oluyor, dikkat! Bunu tek başınıza başarmazsınız, ve karşılaşacağınız en iyi destek kuvvet; TUSDATA


Dr. Sanem KAYHAN

 

Burada yaşananlar anlatılmaz yaşanır. Tekrar öğrencilik günlerimize dönmenin, yeni arkadaşlar tanımanın ve her şeyden öte kalbi sizinle atan insanlarla beraber olmanın tadını hiç unutmayacağım.

Dr. Fatma Nur CANDAN

 

TUS sınavına çalışacak zaman pek bulamıyordum iş hayatımdan dolayı. Ama TUS kampında hepsinin acısı çıkıyor. Gayet yoğun bilgi donanımı ile ve TUSDATA ile

Dr. Tülay ÇALIŞIR

 

 

İlk günden son güne kadar hep yanımızdaydı. Çok titizce hazırlanmış çok zevk alarak, sıkılmadan, bitmemesini istercesine bir 15 gün geçiriyoruz ve geçirdik. Her şey mükemmeldi, TUSDATA ailesine gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. İyi bir organizasyondu. Her şey için çok teşekkürler. Bundan sonraki kamplara katılacak olan arkadaşlara tek bir şey diyorum. Kendinizi TUSDATA’ nın kollarına rahatça bırakın. Her şey çok profesyonelce sadece inanın ve gerisini TUSDATA’ ya bırakın.

 

 

Dr. Serkan ÇELİK


Birçok defa TUS sınavına girmiş ve TUS kursuna gitmiş bir tuszedeyim. Bu 15 gün beni öyle ısındırdı ki bu defa bir asistan olacağıma inanıyorum. Max-çaba TUSDATA dan olunca ona cevapsız kalınmaz.

Dr. Meral ARISAL


Arkadaşlar, bu kampa gelirken hiç tereddüt etmeyin. Ben tereddütsüz geldim ve ne doğru karar vermişim diye düşünüyorum. Burada tıpkı aile ortamındaydık. Herkes bize destek oldu. Kendimize olan güvenimiz arttı. Bilirsiniz TUS yaklaştıkça sıkıntılar artar. Burada tam tersi oldu. Hem çok verimli günler geçirdik, hem yeni dostluklar kurduk. Bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Dr. Zahide Betül EKİCİ


Tam bir yarıştı bizimkisi,
Ufkumuzu görmeye, elde etmeye çalıştığımız,
Stresli yaşamlardı bizimkisi,
Dar yollarda, uykusuz geceler geçirdiğimiz,
Adım adım yeni bir yaşama yürümekti bizimkisi,
TUSDATA ile paylaştığımız,
Anı defterimize bir başarı daha yazmaktı yaptığımız.

Dr. Erdinç NAYIR