|


Nisan 2004 TUS Sınavı – Uzun Döneme Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Görüşleri…

 

Merhaba,

 

Burada kursiyerlerimizin TUS HAZIRLIK MERKEZLERİMİZ ile ilgili görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

Ben yeni mezun ve şu anda çalışıyorum, TUS’ a hazırlanmak gerçekten benim çok gözümde büyüyordu. Çünkü her gün evdeyim ve ayrı motivasyonlar duyuyorum. Gerçekten profesyoneller her dönem arasında eksiksiz ve Türkiye içinde tek adres olarak TUSDATA bu işte gerçekten usta. Senin beyin motivasyonunu dengede tutuyorlar. Gerçekten bu yürek veren ve herkesin kazanması için elinden gelen desteği esirgemeyen TUSDATA’ ya teşekkürler.

Dr. Ayşe Derya SOY

 


Burası TUSDATA AİLESİ. İyiki bu aileyi tanıtım. (Herşey TUS’ a hazırlanan biri için tam düşünülmüş. Hocalar çok iyi, notlar eksiksiz süper, rehberlik tam) Bunlar tamam ve bence en önemlisi burda size değer verildiğini hissediyorsunuz. Herkes sizin kazanmanız için çalışıyor, en az sizin kadar istiyor. TUS’ a hazırlık öyle bir dönemki tek başına kalınca insan boğuluyor. İşte TUSDATA sizi o denizin dibinden çıkarıyor ve yüzmeyi öğretiyor.

Dr. Semiha ERANIL


Ayrıntılara gösterilen özenin profesyonellikle birleştiği, TUS hazırlık merkezinden öte Tıp ve Hayat açısından bir gelişme noktası.

Biyokimya ve Mikrobiyoloji hiç bu kadar anlaşılabilir olmamıştı.

Dr. Esra GÜMÜŞ


Eğer profesyonel destek almasaydım, intern iken de TUS sınavına çalışmamış biri olarak şu gün sahip olduğum bilgiye ulaşamazdım.

Sınavı kazanmamda insan faktörü açısından %80-90 pay TUS-DATA’ ya ait.

TUS bilgisi ve yeni bilgileri de takip açısından en iyi hocaların seçilmiş olduğu bir kadro TUSDATA. Hem de gayet seçkin ve samimi bir ortam. En iyi tus hazırlık merkezi bence.

Dr.Emrah KUTLU ve Dr.Tolga’ nın kendilerine olan güvenleri bilginin gücünü apaçık gösteriyor, hem de en etkili biçimde. Danışmanlık hizmetleri de 1000 kat daha etkili oldu benim için. Çok etkilendim. Çok teşekkür ederim.

Dr. Başak GENÇLER



Bu kurumun sahipleri ve çalışanları, ticari bir olaydan ziyade daha özverili, daha dostane “Benim kazanmamı benden daha çok istiyorlar gibi“. Onun için hepsine teşekkür ediyorum.

Dr. Mehmet KORKMAZ



Çok büyük bir stres altında çalışmaya çalıştığım bir anda inanılmayacak şekilde karşıma çıkan profesyonel hazırlık fırsatı bana ilaç gibi geldi. Hem motivasyon hem de yeni bilgilere ulaşmam konusunda bana mutlak yardımcı oldu. Bana bu kadar faydalı olduğunu bilsem en başından profesyonel tus hazırlığı almaya başlardım. Bize verdikleri inanılmaz destek ve motivasyon için özellikle Bursa Tusdata Şubesine çok teşekkür ederim. Herkese TUSDATA’ ya gelmelerini tavsiye ederim. Bence hayatınız değişecek, çünkü benim öyle oldu.

Dr. Burcu METİN ÖKMEN



1990 yılı mezunu eski bir mezun olarak tus hazırlık merkezine başlarken kendimden TUS kazanabileceğim konusunda çok umutlu değildim fakat burada çok şey öğrendim, hırslandım ve çok çalıştım. Artık başarabileceğine inanmıyorum, kendime daha çok güveniyorum. TUSDATA’ ya teşekkürler.

Dr. Faruk SÖNMEZIŞIK


TUSDATA’ ya gelirken biraz çekinerek kayıt oldum. Kafamdaki soru? Acaba bana faydalı olur mu diye? Bence kendime yaptığım en iyi iyilik TUS-DATA’ ya gelmek oldu. TUS-DATA ekibi mükemmel bir ekip!.. İnşallah hep böyle devam eder! (Rıfat abi – Rustem, Ahmet abiye sonsuz teşekkürler!. Allah razı olsun!!!)

Dr. Mahmut KAYA

Herşeyden önce motivasyon eksiğimin yerine koyulmasında çok yararlıydı. Uzun süre aynı yerde oturup derse konsantre olma yetisi kazandırdı ve tabi ki dersler ve ders notları. 5 nci sınıf öğrencisi olarak okula bu kadar katkı sağlayacağını düşünmemiştim.

Dr. E.Ebru ÇAKIRLI

Bu tecrübenin yaşanması lazım. Profesyonel bir hedefe odaklaşmayı hissediyorsunuz. Teşekkürler.

Dr. Hakan DEVECİ

 

Tusdata’yı seçmekle doğru tercih yaptığıma inanıyorum.

Dr. Tuba İBİŞ

 


Bu tus hazırlık merkezine geldiğim için gerçekten memnunum. Dersler, anlatımlar ve notlar tam düşündüğüm şekilde hazırlanmış, gereksiz bilgiden arındırılmış ve sıkılmadan zevkle öğreniyorum. TUSDATA’ ya başarılar diliyorum.

Dr. Süleyman SEZGİN

 


TUS’ a hazırlanmaya sizinle başladığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Stres’ e girmeden, disiplinli, düzenli çalışmayı sizinle yeniden öğrendim. Teşekkürler.

Dr. Cabbar Ertuğrul ÇEÇEN

 


Her bilgi düzeyinden insanın sadece kazanması değil, istediği yeri kazanması için uğraşan, daima değer veren, motive eden bir aile olarak görüyorum burayı. Burada umutsuzluğa, moral bozukluğuna hiç bir yer verilmemesi en büyük fark. Her şey için teşekkürler.

Dr. Aslıhan Yonca YALÇIN

 

 

Sizin bu işte en iyi olduğunuza ve daha da iyi olacağınıza inanıyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.

TUS’ u kazanmasam da çok şey kattınız hayatıma. Her şey için teşekkürler.

Dr. Nejat ÜNLÜKOL

 


Profesyonel TUS hazırlık mekezine gitmeyi düşünenler mutlaka gelip bir kaç seansa girsinler ve burası hakkında bir fikir edinsinler.

Dr. Ali ÇELİK

 


Tus hazırlık merkezine başlamadan önce emeklerime, verdiğim zamana değecek mi ? diye çok düşündüm. Tus Hazırlık Merkezine geldikten sonra endişelerimin yersiz olduğunu gördüm. Yüksek motivasyona tekrar kavuştum. Herşey için teşekkür ediyorum.

Dr. Hatice CANSIZ

 


Son zamanlarda aldığım en doğru karar TUSDATA’ ya gelmekti. TUS’ un ciddiyetini rakiplerimin çokluğunu ve kazanabileceğime olan akılcı ve gerçek inancım burada oluştu.

Tek yapmanız gereken iyi bir ekip bulmak ve çalışmak.

Dr. Esma BİNİCİ

 


Genel olarak eğitim ve ortamımız iyiydi. TUS’ a hazırlanacağımız bu kısa sürede gerek konu anlatımı gerekse kaynak bütünlüğü oluşunda bana çok faydalı oldu. En azından artık hangi kaynaktan ne çalışsam diye düşünmüyorum.

Dr. Fatih Mehmet TÜRKLÜ

 

 

Tusdata’da hizmet kalitesi çok yüksek, özellikle konusunda uzman doktorların anlatması isabetli. Bunun yanında eğitimlerdede görsel öğretici efektlerin kullanılması da öğrenme açısından ideal. Ayrıca rehberlik ve NLP iletişim uzmanının olması da artısı.

 

 

Dr. Savaş KARATAŞ

 


Ciddi anlamda 2 yıldır TUS ile boğuşuyorum. Bu süreçte il kez profesyonel bir destek aldım. Bu desteğin bana nasıl döneceğini yakında öğreneceğim. Ancak geriye dönüp bir kez bakmam bana neleri kattığını, neler kazandığımı, motivasyonumu nasıl kaybetmemem gerektiğini, sorulara ve konulara nasıl bir bakış açısıyla yaklaşmanın doğru olacağını ve daha nicelerini öğretti.Yazamadıklarım için kusura bakmayın.

Dr. Volkan KONYA

 


TUS konusunda gerçekten profesyonel bir kadro, amatör bir zihniyetle belki de bizim için bizden çok çalışıyor. TUS-DATA; Ardında kocaman bir kadro ile işi her yönüyle el alıp sentezleyip size her şeyi hazır sunuyor. Size kalan sadece bundan istifade etmek için elinizden geleni yapmanız. Başarısı, TUS-DATA’ yı daha güzele taşımaktan alıkoymuyor. TUS’ a TUS-DATA ile hazırlanmak çok daha keyifli ve stressiz. Herkesi, TUS-DATA’ nın profesyonelliğinden yararlanmaya çağırıyorum.

Dr. Filiz YILDIRIM



Daha öncede TUS kursu tecrübelerimde dönem tamamlanmadan ders programlarından kopup dönemi tamamlayamamıştım. TUS-DATA’ nın diğer rakiplerinden en büyük farkının bizlere Eftal Bey ve Sami Bey’ in aracılığıyla manevi desteği olduğu yeterli ders çalışamadığım dönemlerde dahi ruhen sınavdan kopmadığım için daha sonraki TUS sınavlarından umudumu kaybetmiyorum.

Dr. Rana ÇEVİKKAŞ

 


Burada aldığımız TUS eğitimi benim için bir itici güç oldu. Kaybolan kazanma inancımı yeniden kazandım. Özellikle NLP uzmanımıza çok teşekkür ederim. Bütün hocalarımızın bizimle çok ilgilendiler ve bıkıp usanmadan sorularımıza cevap verdiler. Hepsine teşekkürler.

Dr. Yeşim ERAKMAN

 


Tek hedefi TUS olan doktor arkadaşlar için bence tercih edilebilecek tek yer TUSDATA. Motivasyon, çalışma ortamı, dersler, hocalar ve tabi ki danışma hizmetleri… Herşey çok güzel ve kaliteliydi. Teşekkürler…

Dr. Hakan ÇİME

 


Temel bilimlerde çok yararını gördüm. Deneme sınavlarında yükseldim umarım TUS’ da böyle olur. Her kesin tutumu bize karşı çok iyiydi. Genel bir bakış olmak isteyenler mutlak TUSDATA’ ya gelmeli çünkü emsallerinden çok daha iyi.

Dr. Övünç AKDEMİR

 


Para kazanmak amacını değil, kursiyerlerinin TUS’ u kazanması için ilgiyi yenilenmeyi, daha da gelişmeyi amaçlayan bir merkezde buldum kendimi. İlk TUS sınavımda gelmiş ve böylece ilk TUS sınavımda kazanmış olmayı isterdim. Geçmişe değil, geleceği ümitle, azimle bakmamı hatırlatan TUSDATA ailesine teşekkür ederim.

Dr. Fatih GÜRBÜZ

 


Bu uzun ve yorucu maratonda size destek olacak, sizinle birlikte gelecekteki umutlarınız için gece gündüz çalışan, zor anınızda, mutlu olduğunuzda her tür hüznünüzü ve sevincinizi paylaşan hep yanınızda olan birilerini arıyorsanız TUSDATA bütün çalışanlarıyla sizin için hizmet vermekten mutluluk duyuyor, bunu bütün samimiyetimle yazıyorum…

Dr. Ferda ÖZKAN

 


En iyi konu, soru kitaplarının tek açıklamalı tüm TUS sorularının yalnızca TUSDATA’ ya ait olduğunu biliyoruz. Bu kitapları pek çoğumuz okuduk. Eğer profesyonel tus desteği de düşünüyorsak niye farklı arayışlara gerelim ki? Tabii ki TUSDATA tercih sebebi.

Dr. Emrah GÜNEY