|


Nisan 2006 TUS kampına katılan Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri

 

 Merhaba,

 

 Burada Nisan 2006 dönemi yoğunlaştırılmış kursumuza katılan bazı kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

Eğer çalışmıyor yahut motive olamıyorsanız kampa gelmek buna çok yardımcı oluyor. Kısa sürede buna konsantre bilgi sahibi oluyorsunuz. Hiç çalışmamış olsanız dahi güven kazanıyorsunuz. Eftal Bey’ in olumlu telkinlerininde bunda etkisi büyük.

Dr. Aylin Erkul

 

Aslında ikinci yada üçüncü kez girip de kazanamayan arkadaşlarımızın en büyük sorunu kendilerine olan özgüvenlerini kaybedip başarısızlık duygularının içinde (sanki bir çember içinde dönüp dönüp aynı noktaya varmalarından kaynaklanan bir huzursuzluk gibi) hapis olmaldır. İşte bu noktada TUSDATA NLP hocalarının yardımı gerçekten çok çok faydalı; ayrıca Sami Bey’ de iyi motive ediyor.

Dr. Özlem SARICI


Benim kampa katılma amacım daha çok çalışmaya başlamadan önce bir hazırlık içindi. Tahminimden çok daha faydalı oldu. Tüm TUSDATA ekibini çok samimi ve profesyonel buldum. herşey için teşekkürler.

Dr. Nurhayat GÜRBÜZ ADEM

 


Buraya gelmeden önce Nisan döneminden hiçbir beklentim yoktu. Kendimi olmayacağına inandırmıştım. Çünkü daha önce tüm hayatımı bir kenara koyup 2 dönem TUS’ a hazırlandım. Hakettiğimi düşünüyordum ama olmadı. Yine yeniden çalışmaya başlamaktan yine hayal kırıklığına uğramaktan korktum. Burada kendime olan güvenimi bana geri kazandırdığınız ve aslında biliyor olduğum şeyleri bana yeniden hatırlattığınız için teşekkürler…

Dr. Gülsen GENÇTÜRK

 

Son 20 gün ancak bu kadar verimli geçirilebilirdi. Çok çalışan için de, az çalışan için de…
Herkes “bu kadar günde neyi yetiştiririm” diye düşünürken biz bütün dersleri (strese girmeye vait bulamadan) bitiriyoruz.

Dr. Sare Nur Başaran

TUS kampı çok güzeldi. Gerçekten profesyonel bir ekiple çalıştığımızı hissettim. Küçük sorunlar her yerde olabilir ama eğitim anlamında hiç birşey olmadı bence. Teşekkür ederim.

Dr. Özge ÖZER


Sınavı kazanmamı benden daha çok isteyen bir ekiple karşılaştım. Sadece TUS kampına katılabildim. Keşke uzun döneme katılabilecek vaktim olsaydı diye düşündüm. Ekip o kadar estekli ki onlar için kazanmak istiyorum.

Dr. Serhat ADEM


Dershane ve kamp TUS kazanmak için gerekli her konuda kendini geliştirmiş ve NLP konusunda uzman olan ve iyi anlatan insanlardan dinlemek çok güzel, her ne kadar geç bitse de son zamanlarda kamp en mükemmel motivasyon. Ders çalışmaktan bıkmadan öğreniyorsun.

Dr. Başak SEZGİNER

Ne kadar bilirsen bil ne kadar tekrarlarsan tekrarla son 20 günü ala tekbaşına bu kadar verimli değerlendiremeyeceğimiz kesin. Bunu sağlayan hocalara Teşekkürler!

Dr. Lale GULİYOVA