|


Eylül 2007 TUS Kampına Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri…


 

Merhaba,

 

Burada Eylül 2007 dönemi yoğunlaştırılmış kursumuza katılan bazı kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

Bu kadar zor bir sınavda en mükemmel çalışma ancak bu kadar olabilirdi. Her şey çok güzeldi tek başıma bu kadar etkin olamazdım. Tüm hocalarımıza ve Tusdata ailesine teşekkür ederim.

Dr. Aynur ÖĞÜT

 

Bu kamp bana evde yapamayacağım kadar iyi bir son tekrar sağladı ve bundan daha öte özgüven ve kazanma inancı sağlanamazdı doğrusu. Kamp programı çok güzel ve çok özenle hazırlanmış. Her şey için teşekkür ederim.

Dr. Zehra DURAK

 

Kamp boyunca kendime güvenim arttı, başaracağıma dair inancım daha da kuvvetlendi. Sınav stresi yerini tatlı bir heyecana bıraktı. Motivasyonumu hep yüksek tutmayı başardılar. Tüm arkadaşlarıma kampa katılmalarını tavsiye ederim çok faydasını görecekler.

Dr. Nurten SANDAL

 

Ben kamp kararını daha önceden vermiştim. Gerçekten yerinde ve mantıklı bir karar vermişim. Sınava yirmi bir gün kala hayatımdan stresi uzaklaştırmak ve sanki sınav yokmuş gibi güzel ve huzurlu bir ortamda eksiklerin tamamlanması diye bilirim. Geriye dönüp baktığımda %95 konuların hepsini tekrarını yapmış oldum. Hepinize teşekkür ederim.

Dr. Meltem KARACAN

 

Bence kamp çok faydalı ve kampa katılacak arkadaşlar önceden mutlaka tüm konuları (özet yâda uzun dönem) notlarını en az bir kere okuyup gelsinler. Burada çok güzel tekrar etme imkânı bulacaklar. Tüm tus sorularını çözerek kampa katılmalarını tavsiye ederim. Sadece bu yirmi günde 60 puan üzerine çıkmak mümkün bu şekilde inanın.

Dr. Ethem ÖZTÜRK

 

TUS’a hazırlanmaya başladığımda beri Tusdata bana iyi bir rehber oldu. Gerek dershane gerekse kampta olsun her zaman moral veren, güncel bilgileri eksiksiz aktaran kimi zaman bizlerden daha fazla heyecanlanan Tusdata ailesine ve hocalarımıza teşekkür ederim. Son 21 günü dolu yaşıyorum, moral bozmaya bile vakit bulamıyorum.

Dr. Sevgi SİPHAİ

 

Tus kampı sadece bilgiyi değil bilgiye yorum yapabilme yeteneğini ve hafızayı sabrı ölçmeyi öğretiyor. Bu kamp bütün olarak bulmamı sağladı. Teşekkürler ederim.

Dr. Nihan ŞENOL

 

Hayatımda verdiğim en doğru karardı bu kampa gelmekti. Kendi çalışma azmim bitmiş bir insan için mükemmel bir 21 gündü. Tusdata her yönden çok hassastı ve hocalar mükemmeldi. Çok memnun kaldım inançlarımın bittiği yerde Tusdata imdadıma yetişti. Her şey çok güzeldi.

Dr. Songül YILDIRIM

 

Buraya gelmeden önce evde stresli bir dönem geçirdim. Ama burada kamp süresince tüm stresim yok oldu. Oldukça verimli olduğunu düşünüyorum. Bilgilerinden emin olan arkadaşlar dahi gelmeliler.

Dr. Zeynep Seçkin KÜÇÜKBAYRAK

 

Kazanacağımı umut ediyorum. 10 yıllık hekimim ve bunca yıldan sonra sınava nasıl hazırlanacağım diyordum. Buraya geldim nasıl çalışacağımı örgendim. Buraya gelmiş olmakla kazanamayacağım kelimesini beynimden sildi ve KAZANACAĞIM.

Dr. Gülizar ÖZÇELİK

 

Umutsuz, ümitsiz kaldığım son noktada beni hem bilgi hem de moral açısından doldurduğu için TUSDATA ailesine teşekkür ederim

Dr. Hakkı UYSAL

 

Kesinlikle katılıp size katacaklarını görmeniz gerek. Burada stres olacak vaktiniz olmuyor. Üstelik nasıl yetiştireceğim diye bir düşünceye kapılmanıza gerek yok. Kendiniz hocalar teslim edin ve bütün algılarınızı açıp dinlemek.

Dr. Gülru ULUGERGER

 

TUS’a hazırlanırken Uzun dönem kurslarıma katılmadığıma pişman oldum. Tus’a hazırlanan arkadaşlara tavsiyem imkânları dâhilinde TUS HAZIRLIK kampları ve özellikle bu sektörün profesyoneli TUSDATA ‘yı tercih etmelidirler.

Dr. Yavuz Selim GÜLER