|


Eylül 2007 TUS Sınavı – Uzun Döneme Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Görüşleri…


 

Merhaba,

 

Burada kursiyerlerimizin TUS HAZIRLIK MERKEZLERİMİZ ile ilgili görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

Benim için çok faydalı oldu. Evde kendi kendime çalışmalarım yetersiz kalıyordu. Buraya gelince diğer arkadaşları görünce motive oldum. Derslerde sırf dinlemekle bile aklımda kalan birçok bilgi var. Herkese tavsiye ederim.

Dr. Aslı KİRAZ

 

Gayet iyi ve kaliteli bir kurum beklediğimiz verimi alabiliyoruz; zamanımızın ve paramızın boşa gitmediği bir çalışma yöntemi. Herkese tavsiye ederim.

Dr. Nihal KARAKAYA

 

Sınava TUSDATA ile hazırlanmak asistanlığın bir basamağı olmuş durumda. Kurumsallaşmış kimliği ile TUS ile bütünleşmiş yapısı sayesinde kazanmak daha kolay artık. Sadece ders değil ilgilendiğiniz diğer tüm konular için teşekkürü borç biliriz.

Dr. Ahmet YILDIRIM

 

Tus’a yönelik yapılabilecek en doğru adımlardan bir tanesi kendiniz TUSDATA’nın tecrübeli, bilgili kadrosuna teslim etmenizdir. Sadece sınava yönelik değil; sonrası içinde mesleki hayatımda bana çok yardımcı olacak bilgiler edindim. Teşekkürler.

Arzu Aksoy ETLİK

 

Çalışmaya pek çok öğrenci gibi bende defalarca Robins’in sayfalarını çevirerek başladım ancak hızlı geçen zaman karşı kat ettiğim mesafe istediğim düzeyde değildi.Ancak TUSDATA’ya katıldıktan sonra net ve planları bir çalışma temposuna kavuştum. Netlerimin yükselmesiyle ne kadar doğru bir karar verdiğimin farkına vardım. Hocalarımdan aldığım pozitif enerjiyle bu sınavı kazanacağım inancım arttı. Teşekkürler TUSDATA.

Dr. Mehmet Gökhan ASLAN

 

Ders anlatımı ve pratik bilgi verme acısından son derece başarılı, kısa sürede iyi bir eğitim almak isteyen tüm tıp öğrencilerine ve mezunlara tavsiye ederim.

Dr. Mehtap KINCIR

 

Üniversiteden mezun olduktan sonra üç yıl boyunca TUS dan uzaklaşmıştım. Dershaneye başlama bana hem motivasyon hem de nereye nasıl çalışmam hakkında yardımcı oldu. Derslerde hocalarımızın bize gereken bilgileri vurgulama yaparak, spot bilgilerle öğretiyorlar. Konular anlatıldıktan sonra tekrarını çok kolay yapabildim. Şimdi kendime güvenim geldi ve başaracağıma inanıyorum. Teşekkürler.

Dr. Zeynep Arda DAĞDELEN

 

Son derece motive edici. Çok sağlam bir alt yapı oluşmasını sağlıyor. Tus çalışma formatlarının öğretilmesi çok güzel. Tek başıma bu kadar çok ve önemli konuyu çalışamazdım. Notlar son derece anlaşılır ve güzeldi.

Dr. Nesrin Özkan UYGUN

 

TUSDATA ‘ya gelmeden önce çok düşündüm. Ancak dershane çok gereklimi? Geldiğimde gördüm ki dershane gerekliymiş. Gelmeseydim bu kadar kısa sürede ilerleyemezdim. Öncelikle spot bilgileri yakalamak ve çıka bilecek yerlere eğilmek için TUSDATA şart. Teşekkürler

Dr. İlknur CİHAN