|


Eylül 2007 TUS Sınavı – VAKA Kampına Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Görüşleri


 

Merhaba,

 

Burada Eylül 2007 dönemi Vaka Kampımıza katılan kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

Kesinlikle Gelinmelidir. Önceden konuları bitirmemiş ve bazı dersleri görmemiş olmama rağmen çok öğreticiydi. Sadece soru çözümü değil aynı zamanda bir konu tekrarıydı. Kısacası çok verimliydi.

 

Dr. Neşe DUMAN

 

Başlangıçta yararlı olmayacağını düşünüyordum ama vaka kampından sonra çok yararlı olduğu anladım. Sadece soru çözülmüyor, aynı zamanda konuda hızlıca anlatılıyor.

 

Dr. Erhan KAYA

 

Vaka kampının TUS’tan iki ay kadar önce olması ve 5 günde iyi bir motivasyon sağlaması TUS’a kadar geri kalan sürede iyi bir şekilde çalışılmasını sağlayacaktır.

 

Dr. Sezin CANBERK

 

Vaka sorularını çözmenin çok faydalı olduğunu burada sorulara yaklaşımda farklı bakış açıları kazandığımı belirtmek isterim.

 

Dr. Leyla İpek RUDVAN

 

Tekrar çok önemlidir. TUS’a çalışırken burada bir tekrar yapmış oluyorsunuz. Aynı zamanda bakış açılarınızı geliştiriyorsunuz. Tavsiye ederim.

 

Dr. Mustafa Azmi DALYAN

 

Kesinlikle TUS öncesi katılmak gerek. Konulara ve sorulara bakış açısı kazandırıp nasıl çalışmanız gerektiği konusunda fikir sahibi oluyorsunuz. Nelerin daha önemli olduğunu kısa sürede öğreniyorsunuz.

 

Dr. Gülru ULUGERGER

 

Her şeyini tamamlamış, tüm konulara bakmış arkadaşlar için daha faydalı olur.Ben umduğumdan daha çok verim aldım. Sınava 2 ay kala eğer kendinizi bir adım daha öne almak istiyor ve daha motive olmak istiyorsanız gelin bu kampa katılın derim.

 

Dr. Meltem KARACAN

 

TUS Sınavına 2 ay kala 5 önemli dersi 5 gün de tekrar edip. Vaka sorularını daha iyi yaklaşabilmek için faydalı bir dönemdir.

 

Dr. Emre ÇALI

 

Çok iyi bir tekrar oldu. Düştüğüm tuzakları çok iyi gördüm

 

Dr. Sevim TOPÇU

 

Kesinlikle TUS öncesi katılmak gerek. Konulara ve sorulara bakış açısı kazandırıp nasıl çalışmanız gerektiği konusunda fikir sahibi oluyorsunuz. Nelerin daha önemli olduğunu kısa sürede öğreniyorsunuz.

 

Dr. Gülru ULUGERGER

 

Konuları 5 günde; rahat ve keyifli bir şekilde son derece verimli tekrar etmek gerçekten çok iyi oldu. Vaka sorularına yaklaşım, bildiklerimi kullanmayı öğrenmek verimliliğimi arttırmak için çok yararlı oldu.

 

Dr. Seyfettin ÖZVURAL

 

Dershanede gördüğüm konuların tekrarı ( soru şekliyle ) klinik sorularına genel bir bakış açısı kazanmayı, bazı anlayamadığım konuların aslında birkaç anahtar noktasını bilince kolay olduğunu anladım. Teşekkürler TUSDATA

 

Dr. Yasemin Özden AYYILDIZ

 

Vaka sorularına ön yargı ile bakıyordum. Sorularda çıkmaz yollar arıyordum. Şimdi yeni bir vizyon kazandığımı düşünüyorum. TUS’a gireceklere kesinlikle tavsiye ederim.

 

Dr. Esra MÜLAYİM