|


Nisan 2008 TUS Sınavı – VAKA Kampına Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Görüşleri

 

Merhaba,

 

Burada Nisan 2008 dönemi Vaka Kampımıza katılan kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

5 günde hızlı ve yoğun bir şekilde 5 önemli ders, büyük oranda ders anlatılıyor, geri kalan kısımda sınava 3 ay olduğunu da düşünürsek çalışıldığında vaka kampı hem atak yapmak için hem de moral depolamak için oldukça faydalı.

Dr. Yasin CANBAZ

 

Mutlaka gidilmesi gereken bir kamp. Sınava kadar geçirilebilecek en verimli 5 gün vaka kampı.

Dr. Erdinç ÖZBEK

 

Mutlaka katılmalı. Dönem ortası harika bir tekrar imkanı sağlıyor. Aynı zamanda eksiklerimizi gözler önüne seriyor.

Dr. Nazile TİREK

 

Konuları bilmek her zaman vaka sorularını yanıtlamak için yeterli olmuyor. Gerekli bakış açısını ve yorumlama yeteneğini kazanmamda çok önemli bir hafta geçirdim. Dersane de anlatılmamasına rağmen yinede hocamız birçok şeyi açıklayarak anlattı.Teşekkürler (kadın doğum)

Dr. E. Özlem DAĞLI

 

Hızlıca klinik branşlara hemen hemen her konuya değinilerek hangi konularda eksik olduğunun görülebileceği ve soru çözme konusunda tecrübe kazanılacak bir program.

Dr. İrem AKIN

 

Sorulara bakış açısını geliştirmek, bildiğini kullanmak istiyorsan, bildiğini kaçırmak istemiyorsan, motivasyonunu artırmak istiyorsan kesin gelmelisin

Dr. Bengü PALA

 

Başta 5 günlük zaman kaybı, zor yolculuk şartları gibi görünsede beklentilerin çok üstünde bir katkı sağladığını söyleyebilirim. Sadece vaka değil tüm konular hakkında hızlı bir tekrar sağlıyor

Dr. Ceyda PERÇİNOĞLU

 

Vaka sorularına yaklaşım açısından oldukça faydalı. Vaka sorularından çekinmemek gerektiğini, sorulardaki tüyoları ve neye dikkat etmem gerektiğini, uzun vaka sorularının görüldüğü kadar zor olmadığını anladım.

Dr. Bilal ÇETİN

 

Kesinlikle faydalı. Mutlaka katıl. Sadece bu ortamda bulunmak, TUS’a da panik yapmayacak kadar bir vakit varken hele, motivasyon tazelemek açısından çok iyi geldi. Belki de en önemli etkisi bu oldu. Hayat TUS’tan ibaret olduğunda ölmeyebiliyormuşum gördüm.

Dr. Işın Yeşim YEŞİLKAYA

 

Bir hafta içinde TUS için önemli olan yerleri profesyonel kişilerle tekrar görebilme imkanı buldum ve kendimdeki eksiklikleri karşılaştırma imkanı buldum.

Dr. Elif AKAR

 

Klinik Bilimleri yeniden tekrar edebileceği güzel bir uygulama olduğunu ve sorulara farklı bir bakış açısı ile yaklaşabilme yeteneği kazanabileceğini söylerdim.

Dr. Ö. Ebru DAĞCI