|


Nisan 2013 Döneminde KocatepeTUS Kampı’na Katılan
Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri…

 

Merhaba,

 

Burada Nisan 2013 dönemi TUS Kampımıza katılan kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

“ Arzuladığı yeri kazanmayı isteyenlerin mutlaka kampa gelmesini öneririm.”

Dr. Ahmet BULUT

“ Kampın genel atmosferi ve NLP programlarıyla TUS açısından yeniden doğdum diyebilirim. Motivasyon ve inanmanın çalışmak kadar ve hatta belki de daha önemli olduğunu hatırlattığını için çok teşekkür ederim.”

Dr. Mehtap KARASU

“Son tekrar için ideal bir süre ve son zamanlar stressiz geçirmek için ideal bir seçim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Dr. Murat ALSANCAK

“Son günler evde ders çalışamayanlar, motivasyon sorunu yaşayanlar için ideal. Kendi başıma olsam bu kadar iyi ve yoğun olmazdı. Bir yerde fire verirdim. Ama ilk defa dinleyecek olanlara değil burası son tekrar yeri…”

Dr. Hatice OKUR

“Tus Kampı Tus’un vazgeçilmezi bence…. Olmazsa olmazı… bilmiyorum kazanacağım mı ama burada olmasaydım %100 kazanmayacaktım. Etraftakileri dinlemeyin gelin ve kazanın…”

Dr. Kenyul SALAEVA

“En önemlisi son ana kadar sanki sınava çok var her şeyi halledebiliriz rahatlığına sahip olmamızı sağladı. Kendimize güvenmemiz için her türlü şart sağlandı. Umarım sınavdan sonrada en iyi sonuçlarımızı size bildiririz.”

Dr. Nazlı BALCAN KASAP

“Ortalama bir çaba ile kamptan yararlanma oranı %80’lerdedir. Özellikle son 20 günde kendi başlarına çalışamayan arkadaşlara şiddetle öneriyorum. Tüm hocalarıma ve emeği geçenlere teşekkürler.”

Dr. Dilbar TURAL

“Motivasyona ihtiyacı olan ve kendini inhibe edenler kesinlikle gelmeli. Tüm çalışanlara, hocalarıma çok teşekkür ederim.”

Dr. Havva CAN

“Dersaneye kayıt yaptırdığım gün kampada kayıt yaptırdım. Çünkü son tekrarın öneminin farkındayım son tekrarı riske atmak istemedim hem dönem içinde hem de kamp süresince içim rahat çalıştım. Kamp uygulaması için Tusdata’ya teşekkür ediyorum.”

Dr. Abdullah URTEKİN

“Hiç beklemediğim bir şekilde güzel bir yer. Gelmeye hep karşı olduğum bir yerdi ama geldiğim için çok memnunum inşallah sınav performansıma da bu yansır.”

Dr. Hazan DAĞLI

“Kampa gelip gelmemek konusunda çok kararsızdım ama iyi ki gelmişim. Sınav öncesi dönemi iyi götürebilmek, stres kontrolü, zaman kullanımı açısından faydalı olduğuna inanıyorum.”

Dr. Büşra ERGÜN

“Burada geçirdiğim 23 gün için pişman olmadım ve olmayacağımı biliyorum. Tüm değerli hocalarıma ve emeği olan herkese teşekkür ederim. Sınavdan sonra da mutluluğumuz katlanacak dilerim 🙂 Teşekkürler Tusdata…”

Dr. Elif Begüm BAKAR

“Tus kampının motivasyon danışmanlık ve son tekrar için mükemmel geçirileceğini ve çok faydası olacağını düşünüyorum.”

Dr. Muhammet Rıdvan GÖMLEKSİZ

“23 gün boyunca geldiğime pişman olduğum hiçbir gün olmadı. Bu kadar güzel toparlanabileceğini düşünmezdim açıkçası. Tusdata profesyonelliği de her zaman kendini hissettirdi. İdareye ve hocalarımıza çok teşekkür ederiz. Sınavdan sonra da aynı duyguları hissetmem dileğiyle.”

Dr. Seniha GÜNEŞ

“İnşallah sonucu itibariyle de güzel olur diyerekten Tus’a son 23 gün kala burada olmak yapılacak en iyi şeylerden küçüklere de tavsiye edeceğim mutlaka…Çok organizeydi her şey… Hocaların her biri ayrı ayrı çok iyiydi, profesyoneldi, her şey için tekrar teşekkürler…”

Dr. Halime LÜLLECİ

“Ben hiç dershaneye gitmedim. Bana sorulara farklı bir bakışla bakma açısı kattı. Teşekkür ederim emeği geçen herkese…”

Dr. Zafer aYDIN

“Genel olarak Tus kampı güzeldi. Her ayrıntı düşünülmüştü. Her şey için teşekkürler.”

Dr. Vasfiye EROĞLU

“Motivasyonu kesinlikle artıran bir yer.. Son bir ayın stresinde profesyonel bir kurumda bulunmak yardım almak daha güven verici oldu. Evde tek başına çalışmaktan korkan stres olacağını düşünen insanlar için ilk tercih …”

Dr. Mustafa DABAK

“Sınav stresi için çok iyi bir yöntem kampa gelmek. Yeni şeyler öğrenmek için gelinecek bir yer değil ama son zamanlarda kendi kendine daha iyi çalışamam diyen arkadaşlar tercih edebilirler. Tüm Tusdata ailesine teşekkür ederim.”

Dr. Hidayet ŞATIROĞLU

“Güneydoğu’da bir ilçede acil doktoru olarak çalışıyorum. Eylül Tus’undan sonra çalışmak nasip olmadı ve kampa gelmeden önce kampın benim için ne kadar güzel olacağını biliyordum. Tusdata yine beni yanıltmadı. Full motivasyonla kamptan ayrılıyorum ve istediğim yerin olacağından o kadar eminim ki Teşekkürler Tusdata…”

Dr. Zeliha ÇEPİK

“Evde kesinlikle bu kadar verimli bir 23 gün geçirebilemeyeceği kesin hem tekrar hem motivasyon açısından kesinlikle gelinmesi gereken bir yer. Her şey için Tusdata ekibine teşekkür ediyorum..”

Dr. Gizem GİZLİ

“Tus Kampı’nın en sevdiğim yanı burada sağlanan yüksek motivasyon çalışmalarıdır. Sınav öncesine kadar enerjimizi yüksek tutmamız için bize sağlanabilecek bütün olanaklar sunuluyor.”

Dr. Ayşe Fevziye KINACI

“Sınav stresiyle başa çıkamayan ve son bir ayını tek başına yeterli derecede verimli geçiremeyecek tüm adaylara öneriyorum.”

Dr. Yağmur SEVER AĞMAN

“Tek başıma çalışsam tabiî ki tüm konuları yetiştiremeyecektim Tüm dersleri dinlemek açısından çok iyi bir karar. Desteğiniz için çok teşekkürler Tusdata..”

Dr. Özlem YILMAZ