|


Nisan 2010 İstanbul TUS Kampına Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri…

 

Merhaba,

 

Burada Nisan 2010 dönemi yoğunlaştırılmış kursumuza katılan bazı kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

“Verdiğim en doğru karar Tus Kampına katılmak oldu. Son 20 günü tek başıma baş edemeyeceğim stersini kamp sayesinde yendim. Yeni bir ortam yepyeni arkadaşlar edindim. Verdiğiniz destek için en önemlisi bize inandığınız için teşekkür ederim”

Yasemin DOKUZOĞLU”

“Bundan önceki sınavımda stersten son 1 ay masa başına oturamamıştım. Burada her şey kendiliğinden akıp gidiyor. Kendinizi Tusdataya bırakın gerisi onlara kalmış. Şimdi son zamanlarımı güzel geçirmenin huzuruyla eve dönüyorum. Biliyorum kazanacağım.”

Hande GÜRÜN”

“Klasik yorum olarak evde olsaydım bu kadar verimli çalışamazdım. Sabah yer tutmak için erken kalkmak zorundaydık. Hep güneşin batışını izlerdim ama doğuşunun daha başka ve güzel olduğunu ve sabahın taze havasını hissetmek çok güzeldi.

Sema Demir GENÇ”

“ Stres katsayısını azaltmak adına çok güzel bir ortam. Son dönemde hastalıklı düşüncelerden uzaklaşmak için birebir.

Emine KIVRAKOĞLU

“Hayatımızın bu zor dönemecinde bu kadar kısa bir sürede bilgiler ancak bu kadar konsantre edilebilirdi. Bu açıdan mükemmel bir kamp dönemi oldu.

Mehmet SOYDEMİR”

“Tus çalışma sürecinde geçirdiğim en rahat 20 gündü.

Hilal TOPLU”

“Son 20 günkü heyecanınızı çalışma arkadaşlarınızın konunuzun komşunuzun anlaması mümkün değil. Ancak kampta sağınızda solunuzda oturan sizi anlar. Bir tek bu size “bunu yaşayan sadece ben değilim” hatırlatır.

Ezgi GÜNYÜZ”

“Son tekrar için mükemmel bir program. İnsanın uflamaya puflamaya vakti kalmıyor. İnşallah iyi bir yerde olmama vesile olur. Herkese tavsiye ederim.

Gülşah KESİCİ”

“Profosyonel dizayn edilmiş tecrübeyle şekillendirilmiş başarı odaklı net çizgileri olan bir kamp. Kazanacağım diyenlerin yeri.

Yorgun Aytan DEMİRKAN”

“Genel olarak her şeyden çok memnun kaldım. Buraya gelirken çok ders çalışmamıştım ve çok kararsızdım. Ama son 20 gün bundan daha iyi çalışıp motive olamazdım. Her şey için teşekkürler.

Elif MÜDÜROĞLU”

“Son bir ay daha verimli kullanılamaz.

Hakan YILMAZ”

“Son 20 günü daha iyi değerlendirebilecek başka bir yer yok. Evet kısa ve net. Cevap bu.

Yayınlanmasını İstemedi

“Kamptaki hocalarımızın seçimi mükemmeldi. Teşekkürler.

Yayınlanmasını İstemedi

“ Son 20 günü asla buradakinden daha iyi geçiremezdim. Hiç ders çalışmak istemesem de bütün dersleri tekrar etmiş oldum.

Murat YÜCEL”

 

“Tus kampına gelmeyi asla zaman ve para kaybı olarak görmeyiniz. Çünkü ne kadar iyi çalışırsanız çalışın buradaki kadar verimli olamıyor. Son bir ayın için gerçekten iyi bir tekrar oluyor.

Yayınlanmasını İstemedi

“Tus kampı genel olarak verimli geçti. Stres ortamından uzak son 20 günü bu kadar dolu tek başıma olsaydım yapamazdım. Aradaki müzikler sabahları olan videolar ve Ali Saati çok güzel olmuş.

Turan ARLI

 

“Asistanlıktan 2. ayımda istifa edip çalışma kararı aldığımda dersaneye gitmek doğru bir karar oldu ama sınav yaklaştıkça stres oluyor ve performansım düşüyordu. Son 21 günde kampta yapabileceğimden daha iyisini evde yapamazdım. Çok doğru bir karar oldu.

Melek ÖZDEMİR”

 

“ Böyle bir sistemin imkanın olduğunu bilsem 17 senedir beklemezdim. Şimdiye dek herhalde hoca olurdum.

Rıza DARENDE”

 

“İyi ki gelmişim diyebildiğim için hayallerime yaklaştırdığınız için teşekkürler Tusdata

Meltem TOKEL”

 

“Doping yapmak gibi bir şeydi. Kendimi inanılmaz iyi hissediyorum şu an.

Arda GÖKAY”

 

“Bu kadar hızlı ve geniş tekrarı tek başıma yapamazdım. Benim için faydalı oldu.

Yayınlanmasını İstemedi