|


Aralık 2010 Ankara Kocatepe TUS Kampına Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri…

 

  Merhaba,

 

  Burada Aralık 2010 dönemi yoğunlaştırılmış kursumuza katılan bazı kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

“Sınava 23 kala, yoğun bir şekilde uzun bir süredir öğrenmeye çalıştığımız bilgileri hocalar tarafından birlikte tekrar etmek gerçekten çok faydalı. Ayrıca bu kritik dönemde kendimle baş başa kalmış olmamanın ben olumlu etkilediğini düşünüyorum. Motivasyon, sınav kaygısı gibi konuları yenen bir programdı. Bu dönemde her zamankinden fazla farklı bir anlam taşıyor.
Her şey için teşekkürler.”

Dr. Güzin ÇAKMAK

 

“Tüm dersleri bitirmeden KAMP’A gidilmez.” Görüşünü duyarak biraz korkulu başladım bu kampa ama şimdi bir mucize yaratamayacak olsa da beni olduğumdan çok daha iyi bir noktaya taşıdığını görüyorum. Tabi ki her şey bizde bitiyor da yoldaki taşları temizleyip minik kandiller bırakan birilerinin olduğunu bilmek güzeldi. Mecburi hizmet için noter ve kargo işlerini kolaylaştıran Sami Bey ayrıca teşekkürler…”

Dr. Z. Merve ALCIKAYA

 

“Açıkçacı bu kampa pek hazırlanamadan geldim. Buna rağmen kampı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Özellikle yeni bilgilerin vurgulanması kampın en iyi yönlerinden biri evde bu kadar motive olamazdım. Eğer sınavda istediğim sonucu alamazsam tekrar gelebilirim saygılarımla.”

Dr. Ali ŞAKALAR

 

“Yorucu ama kesinlikle verimli 23 gün geçirdik. Özellikle sınava iki gün kalmış olmasına rağmen halen endişe yapmadan sakin ve verimli birkaç gün geçirebilmiş olmaktan memnunum…”

Dr. Tuğba UYLAR

 

“Nokta atışı ve son vuruş için daha iyi plan olamazdı. Evde çalışsaydım şuan ki durumumun 10 / 1 kadar olamazdım. Teşekkürler…”

Dr. Anıl AKPINAR

 

“Kamplar çok iyi organize edilmiş site tusla ilgili gündemdeki her şeyi güvenilir bir şekilde iletmektedir. Deneme sınavların sonuçları, şahsi istatistiksel analizleri kullanışlı ve öğrenme potansiyeli artıran bir organizasyon şeması. Teşekkürler…”

Dr. Selin ÖZBORAN

 

“Çok iyi çalışarak gelen bir kişi için de doğru düzgün çalışmadan gelen bir kişi içinde TUS’A HAZIRLANAN birisinin yapacağı en doğru şey tus kampına katılmaktır. Asla pişman olmazsınız. Verdiği hizmetlerden dolayı TUSDATA’ ya Teşekkürler daha iyi olmanız dileğiyle…”

Dr. İSİM YOK

 

“Eylül tusu ertelenmesi sonrası gelip gelmemeyi çok düşündüm ama iyi ki gelmişim dedim. Özellikle Eftal hocam destekleri ile bizi rahatlattı teşekkürler Eftal Hocam iyi ki hep beraber buradayız…”

Dr. İSİM YOK

 

“Motivasyon acısından çok iyi hiç bir şey düşünemiyorsun sınavı kazanmak dışında. Stres evdekine göre oldukça az…”

Dr. Ayşegül ERAYMAN

 

“Bu kamp her şeyin her detayın düşünüldüğü motivasyonumuzun hep en yüksek seviyede tutulması için elinden geleni yapan güler yüzlü, esprili ve son derece donanımlı hocaların bir arada bulunduğu kendi adımıza da aslında ne kadar uzun zaman kalkmadan ders çalışıp dinleyebileceğini fark ettiğiniz daha doğrusu kendimiz daha iyi tanımladığımız bir kamp olarak değerlendire bilirim… ”

Dr. Semahat GÜRLEK

 

“Çok bilmenin her şeyi öğrenmenin değil bilgi doğru kullanmanın, motivasyonun ne kadar önemli olduğunun öğretildiği, başarısızlığın değil başarının hatırlatıldığı son 23 günümü en iyi şekilde değerlendirdim çok güzel bir ortam vardı.”

Dr. İsmail SÜMER

“Tus kampı bence son günleri değerlendirme adına güzel bir ortam. Ben 2008 yılı mezunuyum iki yıldır ders çalışıyorum. Son günlerimi hiç bu kadar iyi değerlendirememiştim. Evde stres olup çalışamayan, bunalmış sıkılmış arkadaşlara herkese tavsiye ederim…”

Dr. Dilara YILDIZ