|


YENİ DÖNEME HAZIRIZ

Değerli meslekdaşlarımız,

Eylül 2008 Tıpta Uzmanlık Sınavı’na girecek tüm hekimlerimize başarılar dileriz.

TUS hazırlık sektöründe eylül ayı başlangıç dönemidir. Biz TUSDATA olarak; uzun yılların birikimini ve her coğrafi bölgede hizmet veriyor olmanın deneyimini de kullanarak yeni döneme hazırlandık.

Aylardır süren hummalı ve nitelikli çabalar sonucu aşağıdaki yenilikleri de siz meslekdaşlarımızın hizmetine sunuyoruz;

1) DERS NOTLARIMIZ; gerek tasarım ve ciltleme gerekse içerik ve TUS’a spesifiklik açısından tamamen yenilendi ve günün koşullarına uygun olarak EN KULLANIŞLI ve VERİMLİ hale getirildi. Daha da güncel notlar, asla dağılmayan cilt yapısı, renkli baskı, hocalarımız anlatırken not alabileceğiniz kenar boşlukları… yeni notlarımızın bazı özellikleri…

2) 50 ONLİNE DENEME: Son 5 yılda yaptığımız tüm denemeler internet ortamında hizmetinizde… Bu hizmet; sadece kursiyerlerimize özel olacaktır.

3) SÜREKLİ YANINIZDAYIZ: Gerek hocalarımıza, gerek NLP uzmanlarımıza gerekse TUSDATA yönetimine internet ortamında soru sorabileceksiniz ve mümkün olan en kısa zamanda cevabını alabileceksiniz.

4) ASİSTAN DANIŞMANLAR: Hafta sonları şubelerimizde ders dinlerken; TUS’la ilgili her türlü sorunuzu yüzyüze sorabilmeniz için daha önce TUSDATA kursiyeri olmuş ve sizlerle aynı yollardan geçmiş bir asistan; yanınızda olacak.

5) TÜM DENEYİMLERİNİZİ AKTARIYORUZ: Geçen 1-2 yıl içinde farklı illerde, farklı başlıklarda yaptığımız danışmanlık, yönlendirme ve motivasyon konuşmaları kayda alındı ve 2 DVD’de toplamda 14 saatlik konuşma olacak şekilde yeni dönem başında kursiyerlerimize hediye edilecektir.

Elbette; fizik mekanlardaki değişiklik ve yenilemeler, bir önceki dönem sonu anketlerinden ilham alarak geliştirdiğimiz yönlerimiz ile geçirdiğimiz en son dönemden bile çok daha iyi olabilmek için heyecan duyuyor, çaba gösteriyoruz.

Eylül 2008 sınavında kazanan arkadaşlarımızın müjdeli haberleri için de sabırsızlıkla bekliyoruz.

Başarı ve mutluluk dileklerimle.

Dr. Sami SELÇUKBİRİCİK

Bu yazı 5165 defa okundu.


Yazarın diğer yazıları :

Yorum yapın :